Modellen bureau Dominiques models

7c2c0afd527e43e2dd63deb49ec44fd8Dominique Models is het grootste modellenbureau in de Benelux. Het werd opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn reputatie te danken heeft aan het ontdekken en managen van bekende topmodellen, waaronder An Oost, Hanne Gaby, Ingrid Seyhenhaeve, Elize Crombes.

Naast het werven en managen van modellen is het ervaren team dat bestaat uit professionele agenten, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte modellen voor elke klant.

Het bureau is gebaseerd op drie kernwaarden: transparantie, respect en professionaliteit. Agenten, modellen en klanten hebben een compleet overzicht van elk project. Verder is er sprake van wederzijds respect tussen de agenten, modellen en klanten. Het is belangrijk dat de modellen op de hoogte zijn van de bedrijfscultuur om een goede samenwerking te bereiken tussen de agenten en modellen. Dit draagt bij aan de professionaliteit en het succes dat de afgelopen jaren is geboekt.

De agenten zijn zich bewust van het feit dat modelleren een serieuze baan is en doen er alles aan om het juiste model te vinden voor elke klant. Bedrijven die op zoek zijn naar speciale gezichten of casting voor een film komen helemaal aan hun trekken bij Dominique Models. Klanten kunnen er verder terecht voor advies over welke modellen het best passen bij hun evenement. Ook is er assistentie voor klanten die nog twijfels hebben over hun evenement. Het streven is om op de lange termijn goede relaties op te bouwen en onderhouden met klanten.

Op de make-up en styling afdeling zijn er beroepskunstenaars die zorgen voor de perfecte fotosessies. Er zijn veel bekende make-up artiesten die hun carrière bij dit bureau zijn gestart en zijn uitgegroeid tot de bekendste in het land. Een zeer bekende is de wonderboy Peter Philips.

Van Dominique kan er gerust gezegd worden dat zij hun taak serieus nemen en hun modellen trainen om hetzelfde te doen.