Kwaliteiten van een Miss

ifzt7sl6h9kb4vjthumbnail-1Heb je jezelf ooit afgevraagd waar de jury op let tijdens miss verkiezingen? Of heb je misschien nagedacht over de kenmerken en kwaliteiten die ze op het podium willen zien bij de contestanten. Vaak geven contestanten na de verkiezingen aan dat ze graag feedback zouden willen krijgen over hoe ze zich kunnen verbeteren en voorbereiden op de volgende verkiezing. Hier onder volgen enkele tips die toekomstige contestanten zeker moeten doornemen.

Zelfvertrouwen

Een bekende schrijver, Joyce Meyer, zei eens dat mensen met zelfvertrouwen zich niet concentreren op hun zwaktes, maar hun sterktes ontwikkelen en maximaliseren. Tijdens evenementen zijn juryleden opzoek naar zelfvertrouwen in de deelnemers. Een winnaar die in zichzelf geloofd, met haar schouders naar achteren kan lopen, haar kin omhoog kan houden en oogcontact kan maken.

Charisma

Miss Verkiezingen hebben alles met charisma te maken. Deelnemers moeten in staat zijn om de jury en het publiek verliefd te laten raken op hun. Dit kunnen ze doen door hun glimlach, lichaamstaal, zelfvertrouwen en de kleren en kleuren die ze dragen optimaal te verzorgen. Charisma is een eigenschap die alle beroemdheden hebben.

Excellente interview technieken

De jury is op zoek naar contestanten die goede interviews kunnen afleggen. Ze zijn niet geïnteresseerd in mensen die geen onderzoek hebben gedaan en niet weten wat ze moeten zeggen. Het is daarom belangrijk om je te ontwikkelen als het gaat om interview technieken en vragen proberen te beantwoorden die vaak door de jury gesteld worden. Zeg verder nooit ‘uhm’ en geef niet te snel antwoord op vragen.

Beheer de catwalk

Tijdens het lopen wil de jury positieve reacties horen vanuit het publiek. Het is de kans om aan te tonen dat je ook in de modellen wereld succes kan boeken. Het is gebleken dat veel dames verkiezingen hebben verloren omdat ze niet wisten hoe te lopen. Oefen dus dagelijks met lage en hoge hakken en werk aan je poses.