Welkom op de website waar je kan alles kunt vinden over miss verkiezingen. In België zijn er tal van beauty pageants per jaar waaraan Belgen kunnen deelnemen. Het meest bekende contest is Miss België, waaruit ook de contestanten voor internationale miss verkiezingen gekozen worden. Daarnaast is er nog het Top model België contest die jonge talenten de kans biedt om zich te presenteren aan fashion agenten die opzoek zijn naar modellen.

Doordat er zo vaak beaty pageants zijn en de vraag naar modellen is gestegen zijn er ook een aantal modellenbureaus opgericht. Deze bureaus zetten zich in om talenten te ontdekken en stimuleren tot hogere niveaus door ze te trainen, promoten en begeleiden.

Belgische modellen hebben door hun kwaliteiten veel beroemdheid bereikt in de wereld. Ze zijn vaak te zien in bekende tijdschriften en reclames. Naast modellen werk zijn ze zich gaan verdiepen in kunst, de filmindustrie en theater.

Een land met modellen en modellen bureaus zou niet compleet zijn zonder ervaren fotografen. Ook daarin hebben de belgen ingespeeld. Belgie heeft bekende fotografen afgeleverd die ook wereld beroemd zijn geworden. Een zeer bekende fotograaf is Frank De Mulder.

Voor de liefhebbers van online betting bestaat ook de mogelijkheid van novelty betting. Deze unieke manier van wedden is een die niet meer weg te denken is. Het is live en heeft direct effect. Tijdens het bekijken van de miss verkiezingen worden wedders in de gelegenheid gesteld om te wedden op de kandidaat die naar hun mening het beste is. Er zijn verschillen categorieën waaraan deelgenomen kan worden, dus meer kansen om te winnen.