Network Model België

medium_p1acuf59kl1u7a62igtm1ch01q35fNetwork Model is een modellenbureau dat werd opgericht door het model Mariette Voogd in 1992. Gedurende de afgelopen jaren is het bureau uitgegroeid tot een bekend model-agentschap met contacten en partners over de hele wereld. Dankzij de internationale samenwerkingen heeft Network Model, een breed scala van modellen van over de hele wereld.

Modellen worden bij dit bureau ondersteund om hun modellen loopbaan op een professionele manier voort te zetten. De basis voorwaarden zijn dat modellen minimaal 15 jaar oud moeten zijn en een leuke glimlach moeten hebben. Daarnaast moeten ze flexibel zijn qua tijden en heel goed kunnen samenwerken in teamverband. Verder moeten dames een lengte hebben die varieert van 173 tot 180 cm en een maat van 36 hebben. Bij volslanke modellen is een maat die varieert van 40 tot 46 vereist. Voor de heren gelden de maten 50 en 52. Terwijl ze een lengte moeten hebben die varieert van 182 tot 189 cm.

Klanten kunnen bij Network Model terecht voor het vinden van modellen. Aan de hand van het evenement en het doel wordt samen nagegaan welk model het beste gekozen kan worden. Er is voor elke job wel een geschikt model. De modellen zijn geschikt voor reclamecampagnes, tijdschriften, tv programma’s en presentaties. De modellen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën om het uitkiezen makkelijker te maken voor de klant.

Zo zijn de mannen en vrouwen onderverdeeld in professionals en people. De professionals zijn zeer ervaren modellen die eerder geschikt zijn voor formele aangelegenheden terwijl de modellen die vallen onder people beter geschikt zijn voor minder formele aangelegenheden. Dan zijn er nog de iets oudere modellen die zijn geplaatst onder de noemer van senior en de modellen met een maatje meer die Big Beauties worden genoemd.

Network Model heeft ook kinderen als modellen. De kindermodellen worden op een kinderlijke manier begeleid om hun talent als model te ontwikkelen. Er worden daarom niet te veel eisen gesteld als het om de kinderen gaat.