Bekende Belgische Modellen

hottest-belgian-models-u1De afgelopen jaren heeft België een aantal modellen afgeleverd die op internationaal niveau succes hebben geboekt. Ze zijn te zien tijdens fashion evenementen, reclames en in tijdschriften over de hele wereld. Belgische modellen hebben zich ontwikkeld tot de meest gewenste modellen op de planeet. In dit artikel zullen enkele modellen belicht worden.

Elize Crombez

Elize Crombez werd in 1999 ontdekt toen ze samen met een vriendin besloot deel te nemen aan het Miss Mannequin contest. Ze heeft gedurende haar carriere samen gewerkt met Steven, een Amerikaanse fotograaf die bekend staat om zijn werk voor Vogue en Madonna. Ze hebben samen campagnes gedaan voor Prada, H&M, Versace, Armani, La Coste, Gap en nog vele andere bekende merken.

Alize Poulicek

Alize Poulicek is een geboren talent die de titel Miss België 2008 en Miss Universe 2008 won in Nha Trang, Vietnam. Ook vertegenwoordigde ze België tijdens het Miss World 2008 verkiezing in JohannesBurg, Zuid Afrika. Ze spreekt Frans, Engels en Tsjechisch. Na het behalen van de Miss titels heeft zij veel modellen werk gedaan. Ook heeft ze in 2009 samen met Gilles de Bilde een programma gepresenteerd op RSCA TV.

Ingrid Vandebosch

Ingrid Vandebosch begon in 1986 met modellenwerk en werd in 1987 ontdekt door een Parijse agent. Zij verhuisde naar Parijs en woonde er voor 7 jaren. Gedurende deze jaren werkte ze aan projecten voor Christian Dior Parfum en verscheen in tijdschriften zoals ELLE, Marie Claire, Vogue en Glamour. Voor Ingrid bleef het hier niet bij. Ze ging op zoek naar nieuwe kansen als model, maar ook in de film en theater industrie. Zij verhuisde daarvoor naar New York, waar ze het gezicht werd van Artistry, een cosmeticalijn van Quixtar, een zusterbedrijf van Amway. Verder vervulde ze een rol in de film Taxi en was ze te zien in Stuff Magazine. Verder staat ze bekend om haar unieke creaties, zoals de bekende lingerie bags.